Meniu site

Categoriile secţiunii
SocialCultural
SportivPolitic
DivertismentEconomic
News AlertFapt divers

Tag

Publicitate

Principală » 2012 » Mai » 10 » Radu Beligan, Marcel Iureş şi Mircea Diaconu revin la Târgu-Jiu
9:31 AM
Radu Beligan, Marcel Iureş şi Mircea Diaconu revin la Târgu-Jiu

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu îşi surprinde şi în acest an spectatorii gorjeni, cea de-a XII-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru „Zilele Elvira Godeanu” aducând la Târgu-Jiu actori de renume şi artişti din lumea muzicală. Manifestarea culturală începe mâine, iubitorii de teatru fiind aşteptaţi la spectacole până pe data de 20 mai 2012. Pe lângă piesele instituţiei târgujiene, organizatorii au pregătit publicului întâlniri cu artiştii Radu Beligan, Marcel Iureş, Dorina Lazăr, Rodica Mandache, Lamia Beligan, Damian Crâşmaru, Medeea Marinescu, pentru ca la Gala Premiilor „Elvira Godeanu” să fie prezent şi noul ministru al Culturii, Mircea Diaconu, pentru a-şi ridica premiul.

La Festivalul Naţional de Teatru „Zilele Elvira Godeanu” din acest an va fi prezent şi actorul Pavel Bartoş, unul dintre prezentatorii emisiunii „Românii au talent”. De asemenea, la Gala Premiilor „Elvira Godeanu”, publicului i se va pregăti un recital al artistului Mihai Trăistariu. Iubitorii de teatru trebuie să ştie că vor putea vedea pentru ultima dată, în această stagiune, „marile succese ale scenei târgujiene”: „Me and my girl”, „Noaptea de la Valognes” şi „O zi de vară”. Pentru a fi pe gustul tuturor iubitorilor de cultură, într-una dintre cele zece zile de sărbătoare (în seara zilei de 14 mai, la orele 20.00), organizatorii au pregătit un moment artistic pentru melomani. Aceştia vor avea ocazia să urmărească un recital extraordinar cu pianistul Florin Berculescu.

50 de lei, cel mai scump bilet

Conform programului stabilit de către reprezentanţii Teatrului „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu, evenimentul debutează mâine cu piesa instituţiei din Târgu-Jiu ,„Noaptea de la Valognes”, iar sâmbătă seara va urca pe scenă Marcel Iureş, fiind programată piesa „Absolut”, după Ion Creangă. Programul continuă cu piesa Teatrului Odeon din Bucureşti, „Natură moartă cu nepot obez”, cu Dorina Lazăr, Pavel Bartoş şi Rodica Mandache, cu cea a Teatrului Naţional Bucureşti, „Egoistul”, cu Radu Beligan, Dan Crâşmaru şi Simiona Bondoc. La finalul ediţiei, vor urca pe scenă reprezentanţii Companiei Telluris din Italia, cu „La Collona Infinita”, de Mircea Eliade. Potrivit directorului Teatrului „Elvira Godeanu”, Marian Negrescu, italienii se află într-un turneu în România, în municipiul Târgu-Jiu fiind primul popas. Preţul biletelor este cuprins între 15 şi 50 de lei, iar spectacolele sunt programate, în fiecare seară, la orele 18.00, 19.00 şi 20.00.
sursa: www.gorjexclusiv.ro

Vizualizări: 910 | | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1  
De departe am apiacret Forma lucrurilor , intrucat am intrat efectiv in pielea personajelor, mi-am adus aminte cu mare placere de vremea studentiei mele, cand am procedat aproape intr-o maniera similara cu cea a lui Evelyn, iar sfarsitul piesei m-a surprins. Neil LaBute a surprins o latura cat se poate de reala a lumii in care traim, cu bune si cu rele. In urma spectacolului am ramas putin tulburata, in sens pozitiv, asa ca am fost sa vad din nou piesa de teatru, si am trait-o la aceeasi intensitate. Ca si concluzie, a fost food for thought (in traducere libera: mancare care da de gandit).

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Share

Caută pe site

Sondajul nostru
Pe cine vrei primar in Motru?
Total răspunsuri: 98

Horoscop

Curs valutar

Calculator

Vremea

Statistici

Copyright e-GORJ © 2018Powered by uCoz

Promovat de Director Web